Banetider og Priser

Priser for sæson 2017/2018

Årskontingentet består af et fast medlemsgebyr på 100 kr. pr. år for alle medlemmer uanset alder, samt kontingent jf. nedenstående:

(Eneste undtagelse er SFO-træning, for hvilket der hverken skal betales medlemsgebyr eller kontingent)

Single     - 500 kr.

Double   - 250 kr.

Ungdomstræning (u. 18 år) inkl. bolde, mandage 16.00-17.30     - 100 kr.

Fællesbadminton – motionister inkl. bolde, mandage 19.00-21.00     - 400 kr.

60+ badminton (tidspunkt følger) - 100 kr.

SFO-træning (0.-3. klasse) fra uge 43 torsdage kl. 15.00-16.00     - Gratis

Hvis der er spørgsmål, så kontakt formand Per Madum på tlf. 60 72 04 36

NB! Kunne du tænke dig at være med som hjælpetræner, når SFO-børnene spiller, er du velkommen til at henvende dig. – Vi tilbyder gratis trænerkursus, men det er ikke obligatorisk.

Vi kan altid bruge nye medlemmer, så hvis du selv har - eller kender du nogen, der har lyst til at spille badminton, så send en mail til formanden, vores adresser står under punktet "Bestyrelse og kontakter"

Ved indmeldelse fra sæsonstart - se under punktet "Indmeldelse & nye medlemmer".

Hvis du ønsker at starte midt på sæsonen, så kontakt formanden om prisen.

Ungdomstræning:
I år er der træning for juniorer/ungdom hver mandag kl. 16.00 til ca. 17.30.

Det er Aage Müller og Per Madum, der står for træningen.

Tilmeld dig hos en af trænerne eller ved at sende en mail med medlemsoplysninger til formanden med navn, fødselsdato og adresse samt navn, tlf.nr. og forældremail  (formanden: asha@km.dk) , så vi kan kontakte og sende kontingentopkrævning til jer.

SFO-træning starter i uge 43, på torsdage - kl. 15.00-16.00. Tilmelding som ovenfor.